Apparaten en accessoires
Asperges en prosciutto cannoli
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
12 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
610 kJ /
146 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
8.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Haverkoekjes op een stokje
1 Std. 30 Min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Slasapje
Keine Bewertungen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min